Brajović čestitao Dan Glavnog grada

"Crna Gora je na svom evropskom i evroatlanskom putu stvarala modernu Podgoricu, kao i Podgorica savremenu i modernu Crnu Goru, a obje su postale respektabilni partneri evropskim i svjetskim zemljama i gradovima," poručio je on
103 pregleda 0 komentar(a)
Opština Podgorica, Foto: Luka Zeković
Opština Podgorica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.12.2017. 15:34h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je gradonačelniku Slavoljubu Stijepoviću, predsjedniku Skupštine opštine dr Đorđu Suhihu, građanima i lokalnom rukovodstvu Dan Glavnog grada Podgorice – 19. decembar:

“Crna Gora je na svom evropskom i evroatlanskom putu stvarala modernu Podgoricu, kao i Podgorica savremenu i modernu Crnu Goru, a obje su postale respektabilni partneri evropskim i svjetskim zemljama i gradovima. Taj progresivni kurs moramo nastaviti u budućnosti, jer to od nas traže, prije svega, građani Crne Gore i Podgorice, a onda i Evropa i svijet. Geografske i političke predispozicije Glavnog grada, plodna saradnja lokalne i državne uprave, dinamična valorizacija širokih privrednih potencijala i investicionog spektra, kao i sve raznovrsnija turistička i kulturna ponuda - Podgoricu čine gradom ugodnim za život, stvaranje i ostvarivanje na svim poljima. U to ime Vam čestitam Dan Glavnog grada – 19. decembar,” poručio je Brajović.

Bonus video: