Đeljošaj: Ovo poniženje nećemo dozvoliti, odluka Vlade politička ali će dobiti žestoki odgovor

"Nećemo dozvoliti da neko sprovodi neznanje nad našom privredom. Ako je neko u Evropi pokazao kako se reaguje u poštovanju mjera onda su to građani Tuzi"

40048 pregleda 192 reakcija 170 komentar(a)
Đeljošaj, Foto: Boris Pejović
Đeljošaj, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đelošaj, putem svog Fejsbuk naloga, poručio je da vjerovatno neće prihvatiti Vladinu mjeru kojom se zatvaraju ugostiteljski objekti u Tuzima.

"Tuzi su u prvoj grupi opština kao Zelena zona! Nećemo dozvoliti da se niko sveti našim privrednicima i opštini Tuzi! Nećemo dozvoliti da neko sprovodi neznanje nad našom privredom. Ako je neko u Evropi pokazao kako se reaguje u poštovanju mjera onda su to građani Tuzi", napisao je Đeljošaj.

On je pozvao Vladu da zatvori međugradski saobraćaj, kako u Tuzima ne bi dolazili ljudi iz onih gradova u kojima su lokali zatvoreni.

"Ovo poniženje nećemo dozvoliti! Reagujte i izmijenite hitno, ili ćete imati kontrareakciju i organizovanje opštine da zaštiti našu privredu", poručio je Đeljošaj.

On je kazao da je sramno da neko može donijeti ovakve odluke bez konsultacija sa opštinom Tuzi, te da je sramno da on kao predsjednik opštine saznaje za ovu informociju putem medija.

"Ova odluka Vlade je i politička ali će dobiti žestoki odgovor..."

Dodao je da će imati hitan sastanak sa vlasnicima ugostiteljskih objekata i da će donijeti "jedinu logičnu odluku".

Bonus video: