Planirana gradnja novog terena na Starom aerodromu

Procijenjena vrijednost nove investicije je 380.000 eura
141 pregleda 1 komentar(a)
Fudbalski kamp (novine)
Fudbalski kamp (novine)
Ažurirano: 16.12.2017. 09:44h

Fudbalski klub “Budućnost” će, u saradnji sa Glavnim gradom i Fudbalskim savezom Crne Gore, u narednom periodu početi sa radom na izgradnji potpuno novog terena za trening fudbalera kampa na Starom aerodromu, saopšteno je iz Glavnog grada.

"Osim toga, navedeni projekat podrazumijeva i osvjetljavanje novog terena ali i jednog postojećeg koji se nalazi odmah do planiranog terena. Kompletiranjem ove investicije sva tri terena za trening igrača će biti osvijetljena. Procijenjena vrijednost ove investicije je 380.000 eura“, ističe se u saopštenju.

Glavni grad, Agencija za stanovanje, FK “Budućnost” i FSCG u rekonstrukciju trening kampa na Starom aerodromu dosad su uložili oko 116.000 eura.

“Radovi koji su u toku odnose se na renoviranje najstarijeg terena na kampu a tiču se rekonstrukcije ograde, zaštitnih mreža, tribina za gledaoce te izgradnje reflektora za osvjetljivanje terena za noćni rad fudbalera. Ova investicija ne podrazumijeva promjenu samog igrališta od vještačke trave. Ukupna vrijednost investicije bez vještačke trave je 31.000,00 eura”, saopštili su iz PG biroa.

Bonus video: