od 8 do 20 časova

Od ponedjeljka u funkciji call centar MUP-a uoči izbora u Nikšiću

„Jedinstveni broj 19820 je besplatan i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori“, kazali su iz MUP-a

2092 pregleda 0 komentar(a)
Nikšić, Foto: Boris Pejović
Nikšić, Foto: Boris Pejović

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) oformilo je, uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Nikšić, call-centar sa jedinstvenim brojem 19820, putem kojeg će građani moći da se informišu da li su upisani u birački spisak i na kojem mjestu glasaju.

Navodi se da će građani pozivanjem tog broja moći i da prijave eventualne nepravilnosti vezane za izborni proces.

„Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa“, kazali su iz MUP-a.

Oni su naveli da će call-centar MUP-a raditi svakog dana, počev od sjutra (ponedjeljak) 1. marta, od osam do 20 sati, dok će 14. marta, raditi od sedam do 20 sati.

„Jedinstveni broj 19820 je besplatan i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori“, kazali su iz MUP-a.

Napominje se da će Područna jedinica za upravne poslove, državljanstvo i strance Nikšić, MUP, u vrijeme održavanja izbora, 14. marta, raditi od sedam do 20 sati.

„Kako bi građani bili u mogućnosti da preuzmu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu“, zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas