Pobrić v.d. menadžera Opštine Tivat

Pobrić je široj javnosti poznata i kao prvi “zviždač“ u Crnoj Gori koji je zbog svog istupa i prijavljivanja nadležnima, kako se kasnije na sudu ispostavilo, kriminalnih radnji funkcionera SD-a u aferi “Ramada“, ostala i bez posla u firmi koja gazduje luksuznim podgoričkim hotelom

15755 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Ostala bez posla zbog prijavljenih nepravilnosti: Pobrić, Foto: Savo Prelević
Ostala bez posla zbog prijavljenih nepravilnosti: Pobrić, Foto: Savo Prelević

Lokalna vast u Tivtu koju čine građanske liste Narod pobjeđuje, Bokeški forum i “Goran Božović - časno i odgovorno za bolji Tivat“ objavila je nova imenovanja u lokalnoj upravi.

Rješenjem gradonačelnika Željka Komnenovića (NP), za vršiteljku dužnosti menadžera Opštine imenovana je poznata NVO i građanska aktivistkinja, diplomirana menadžerka i rezervna oficirka Vojske SAD, Patricia Pobrić iz Kotora. Pobrić je široj javnosti poznata i kao prvi “zviždač“ u Crnoj Gori koji je zbog svog istupa i prijavljivanja nadležnima, kako se kasnije na sudu ispostavilo, kriminalnih radnji funkcionera SD-a u aferi “Ramada“, ostala i bez posla u firmi koja gazduje luksuznim podgoričkim hotelom. Pobrić kao v.d. dužnost menadžerke Opštine Tivat obavlja već skoro mjesec dana.

Funkcija menadžera Opštine nije bila popunjena duže od godinu i po nakon što je za vrijeme bivše DPS-SD-HGI uprave Marko Petričević (DPS), koji ju je obavljao od decembra 2018. godine, u septembru 2019. imenovan za v.d. sekretara Sekretarijata za investicije, uređenje prostora i održivi razvoj.

Umjesto Zorana Barbića (DPS) kojeg je razriješio dužnosti prošle sedmice, Komnenović je u petak za novog komandira Službe zaštite i spašavanja imenovao magistra zaštite od požara Milorada Giljaču (NP).

Bonus video: