Hrvatska ambasada i Asocijacija menadžera pokreću Diplomatsko poslovni Forum

"Ambasador Hrvatske se interesovao za pripremu predstojeće izborne Skupštine AMM-a, vjerujući da će Asocijacija nastaviti da igra značajnu ulogu na poslovno društvenoj sceni Crne Gore, ali i kao jedan od lidera povezivanja u regionu jugoistočne Evrope, posebno u okviru Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope ", piše u saopštenju

3979 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Asocijacija menadžera Crne Gore
Foto: Asocijacija menadžera Crne Gore

Saradnja Asocijacije menadžera Crne Gore i Ambasade Hrvatske je na veoma visokom nivou, a na ovim prostorima treba da nas veže uzajamno razumijevanje, humanost i solidarnost.

To je ocijenjeno na sastanku predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimira Raičkovića i Ambasadora Hrvatske u Crnoj Gori Veselka Grubišića.

Grubišić je, navodi se u saopštenju Asocijacije, posebno zahvalio predsjedniku i članstvu AMM-a na aktivizmu i podršci za vrijeme razornog zemljotresa koji je pogodio Hrvatsku.

"Ambasador Hrvatske se interesovao za pripremu predstojeće izborne Skupštine AMM-a, vjerujući da će Asocijacija nastaviti da igra značajnu ulogu na poslovno društvenoj sceni Crne Gore, ali i kao jedan od lidera povezivanja u regionu jugoistočne Evrope, posebno u okviru Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope AMSEE", piše u saopštenju.

Na sastanku je postignut dogovor da AMM i Ambasada Hrvatske započnu realizaciju projekta formiranja Diplomatsko poslovnog foruma, kroz koji će crnogorski privrednici i poslovna zajednica imati priliku da komuniciraju sa predstavnicima ambasada u Crnoj Gori, koje se uključe u ovaj projekat.

Bonus video: