Ministarstvo odbrane: "Dacia" se kretala rejonom u kome je bio i Bečić, ali ga nije pratila

"Utvrđeno je da se tog dana službeno vozilo MO kretalo u rejonu gdje je boravio predsjednik Skupstine Aleksa Bečić. Nije bilo angažovano na praćenju... Bečića, jer to nisu nadležnosti MO"

24710 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Ministarstvo odbrane, Foto: Luka Zeković
Ministarstvo odbrane, Foto: Luka Zeković

Službeno vozilo Ministarstva odbrane "dacia", za koje je Demokratska Crna Gora izrazila bojazan da je iz njega nadgledan predsjednik Skupštine Aleksa Bečić tokom stranačke kampanje u Nikšiću, nije bilo angažovano za te potrebe iako se "kretalo u rejonu gdje je boravio", objasnili su iz Ministartsva odbrane.

"Utvrđeno je da se tog dana službeno vozilo MO kretalo u rejonu gdje je boravio predsjednik Skupstine Aleksa Bečić. Nije bilo angažovano na praćenju... Bečića, jer to nisu nadležnosti MO", piše u odgovoru.

Bečić
Bečićfoto: Skupstina.me

Izborni centar Demokrata je prije tri dana primietio je, kako su saopštili, tokom realizacije svojih redovnih aktivnosti, da Bečića prati vozilo plava "dacia".

Iz te stranke tvrde kako je provjerom utvrđeno da se radi o vozilu još, kako navode, nedovoljno reformisanih bezbjednosnih struktura iz Vojno-bezbjednosne agencije.

Bonus video: