Besplatna dostava iz najpopularnijih restorana u Podgorici

Burgeri, pizza, pasta, domaća jela i najpopularniji internacionalni specijaliteti stižu pravo do vaših vrata, uz maksimalnu efikasnost i brzinu dostave

36356 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Donesi
Foto: Donesi

Prema rezultatima istraživanja koje je objavio časopis Independent, danas kuvajući provodimo dva puta manje vremena nego naši roditelji.

Kao glavni razlog za to navodi se nedostatak vremena i skromno kulinarsko umijeće.

Srećom, naši omiljeni specijaliteti mogu biti na stolu bez imalo muke, a za to je potrebna samo Donesi aplikacija ili sajt.

Ljubitelje ukusne hrane do kraja marta na ovoj platformi čeka neodoljiva ponuda - besplatna Donesi dostava u Podgorici!

Burgeri, pizza, pasta, domaća jela i najpopularniji internacionalni specijaliteti stižu pravo do vaših vrata, uz maksimalnu efikasnost i brzinu dostave.

Izbor restorana koji učestvuju u promociji nikoga neće ostaviti ravnodušnim - to su najpopularniji restorani u gradu, poznati po jelima vrhunskog kvaliteta i ukusa.

Koristeći filter “Delivered by Donesi” na Donesi aplikaciji ili sajtu možete pogledati o kojim objektima je riječ, a za naručivanje će vam biti potrebno svega nekoliko klikova.

Prednost Donesi dostave u tome je što hranu dostavljaju partnerski dostavljači brenda Donesi, koristeći specijalnu opremu koja održava temperaturu i svježinu hrane.

Svaka narudžbina se dostavlja po posebnoj proceduri, kako bi na najbrži način stigla do korisnika.

Dostavu možete uživo pratiti na putu do vaše adrese, a informacije o njoj dostupne su na Donesi aplikaciji i sajtu.

Ukoliko ste ogladnjeli nakon čitanja ovih redova i želite da se počastite prvoklasnim obrokom, dovoljno je da kliknete ovdje.

Dostava stiže nevjerovatnom brzinom!