Opština Tivat: U saradnji sa Upravom za javne radove završiti infastrukturne projekte

"Na radnom stolu našla su se i pitanja izgradnje raznih lokalnih saobraćajnica, te analiza problema oko izgradnje pristupnog puta MR2 na Luštici"

5919 pregleda 2 komentar(a)
Sa sastanka lokalne uprave i predstavnika Upave javnih radova, Foto: Opština Tivat
Sa sastanka lokalne uprave i predstavnika Upave javnih radova, Foto: Opština Tivat

Privođenje završetku radova na rezervoaru za vodu u Gradiošnici i izmještanje tamošnjeg vodovoda, kao i izgradnja pristupnog puta i objekata od opšteg interesa u budućoj servisnoj zoni u tom dijelu grada, infrastrukturni su projekti koji su bili ključne teme sastanka čelnika Opštine Tivat i Uprave javnih radova.

Kako se navodi u saopštenju lokalne uprave, čelnici Opštine Tivat održali su u ponedjeljak poslijepodne radni sastanak sa v.d. direktorom Uprave javnih radova u Vladi Crne Gore Borom Lučićem i njegovom pomoćnicom za ugovaranje i kontrolu kvaliteta dokumenata, Milicom Bakić.

"Na radnom stolu našla su se i pitanja izgradnje raznih lokalnih saobraćajnica, te analiza problema oko izgradnje pristupnog puta MR2 na Luštici", saopšteno je iz lokalne uprave Tivta.

Predstavnici Opštine Tivat kao jedno od bitnih pitanja iznijeli su i neophodnost izgradnje nove škole u Tivtu, pa se posebno razgovaralo na ovu temu.

Na sastanku su dogovoreni dalji koraci buduće značajnije saradnje Opštine Tivat i Uprave javnih radova.

Bonus video: