Bindžovanje nove serije “Aleksandar od Jugoslavije” od danas uz Telemach

Telemach korisnici sve epizode serije mogu da gledaju u Video klubu preko EON platforme (EON boksa, EON Smart TV aplikacije i EON mobilne aplikacije), a svi korisnici Total TV platforme preko EON mobilne aplikacije

37480 pregleda 0 komentar(a)
Telemach- serija “Aleksandar od Jugoslavije”, Foto: Telemach
Telemach- serija “Aleksandar od Jugoslavije”, Foto: Telemach

Telemach kompanija od danas je svojim korisnicima omogućila gledanje svih epizoda nove serije "Aleksandar od Jugoslavije“ odjednom.

Ova istorijska drama, reditelja i scenariste Zdravka Šotre, u United Media produkciji, govori o životu, vladavini i istorijskoj ulozi Aleksandra I Karađorđevića. Radnja serije, nastala po romanu Vuka Draškovića, obuhvata period od stvaranja Kraljevine SHS 1918. godine, koja je 1929. postala Kraljevina Jugoslavija, do 1934. i ubistva Aleksandra I Karađorđevića u Marselju. Kralja tumači Ljubomir Bulajić, kraljicu Mariju Tamara Aleksić, a vrhunsku glumačku ekipu čine i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Anica Dobra i mnogi drugi.

Telemach korisnici sve epizode serije mogu da gledaju u Video klubu preko EON platforme (EON boksa, EON Smart TV aplikacije i EON mobilne aplikacije), a svi korisnici Total TV platforme preko EON mobilne aplikacije. Aktivirajte uslugu za samo 8.50 eura preko MojTelemach portala ili aplikacije, u Telemach prodajnom mjestu ili pozivom Kontakt centra.

Cijela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Za sve koji vole da gledaju serije na tradicionalniji način, svakog ponedeljka u 21 čas na kanalu Nova S emitovaće se po jedna epizoda. Pretpremijera nove epizode svakog petka od 12. marta biće postavljena u Nova S Play katalogu u Telemach Video klubu i na portalu nova.rs.

Za sve dodatne informacije pozovite 1800 ili posjetite sajt telemach.me.