Oprema za karate klubove u Podgorici od Sekretarijata

Predsjednik Karate saveza Crne Gore Ivan Krstajić se u ime klubova zahvalio Glavnom gradu i Sekretarijatu za kulturu i sport na vrijednoj donaciji

2575 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Glavni grad Podgorica
Foto: Glavni grad Podgorica

Pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada Miloš Antić sa saradnicima uručio je danas opremu svim karate klubovima iz Podgorice.

Trenerke poznate španske marke Luanwi u ukupnoj vrijednosti od oko 5.000 eura, ubuduće će nositi različite generacije podgoričkih karate klubova Budućnost, Podgorica, Morača, Omladinac, Seiken, Peking i Junior.

“Karate je sport koji nam je donio toliko radosti u prošlosti. Budućnost je bila prvak Evrope, Omladinac je godinama unazad jedan od najboljih reprezenata Glavnog grada, svi ostali klubovi daju nemjerljiv doprinos podgoričkom sportu. Zbog toga smo se i odlučili na ovaj korak, da im poklonimo opremu i da nas baš u ovim trenerkama predstavljaju na brojnim takmičenjima. Podrška Glavnog grada neće izostati ni u perspektivi, a mi se nadamo da će nas naši karatisti i karatistkinje, kako smo i navikli, na najbolji mogući promovisati širom Evrope i svijeta”, saopštio je Antić.

Predsjednik Karate saveza Crne Gore Ivan Krstajić se u ime klubova zahvalio Glavnom gradu i Sekretarijatu za kulturu i sport na vrijednoj donaciji.

„Velika zahvalnost Sekretarijatu i još jedan pokazatelj naše odlične saradnje i brige Glavnog grada o karate klubovima. Cijenim da smo rezultatima zaslužili podršku, ali zaista nam prija kada neko to gleda i vrednuje na ovako kvalitetan način”, istakao je Krstajić.

Iz Sekretarijata su podsjetili da je ovo još jedna u nizu brojnih akcijau ovoj “korona” godini, kada je u pitanju podrška podgoričkim klubovima i institucijama - nakon donacije od 10.000 eura Resursnom centru 1. jun, Resursnom centru Podgorica, Zavodu Komanski most i Dječijoj bolnici za kupovinu rekvizita za fizičko vaspitanje i rehabilitaciju, te poklon opreme seniorskim fudbalskim klubovima Srednje regije u vrijednosti od 5.000 eura i 14.000 eura usmjerenih na podršku potencijalnim učesnicima Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Tokiju.

Iz Sekretarijata su poručili da je naredna akcija zakazana za drugu polovinu 2021. godine, kada će se na sličan način pomoći rad kik boks klubova iz Podgorice.

Bonus video: