Glavni grad za uspjeh u studiranju nagradio 30 studenata

Diplomirani ekonomista Bojan Pejović je sve ispite tokom četiri godine studija na Ekonomskom fakultetu UCG položio sa ocjenom 10 i studentkinja V godine Medicinskog fakulteta UCG, Isidora Rubežić, koja je u studijskoj 2016/2017. godini položila sve ispite sa IV godine studija, kao i na svakoj prethodnoj studijskoj godini, sa ocjenom 10
427 pregleda 0 komentar(a)
Opština Podgorica, Foto: Luka Zeković
Opština Podgorica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 12.12.2017. 14:26h

Komisija za dodjelu Studentske nagrade Glavnog grada za 2017. godinu, odlučila je da priznanje za izuzetan uspjeh u studiranju dobije 30 studenata.

Studentsku nagradu dobio je diplomirani ekonomista Bojan Pejović, koji je sve ispite tokom četiri godine studija na Ekonomskom fakultetu UCG položio sa ocjenom 10 i studentkinja V godine Medicinskog fakulteta UCG, Isidora Rubežić, koja je u studijskoj 2016/2017. godini položila sve ispite sa IV godine studija, kao i na svakoj prethodnoj studijskoj godini, sa ocjenom 10.

Nagrađena je i studentkinja specijalističkih akademskih studija Građevinskog fakulteta UCG, Milena Ostojić, kao i student postdiplomskih specijalističkih studija Fakulteta političkih nauka UCG, Todor Lakić.

Priznanje su dobili i student akademskih magistarskih studija na Elektrotehničkom fakultetu UCG, Draško Radovanović i student specijalističkih studija Prirodno-matematičkog fakulteta UCG, Saša Perović.

Student specijalističkih studija Pravnog fakulteta UCG, Miloš Rajković, takođe je dobio nagradu, kao i studentkinja III godine Fakulteta za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju UDG, Majda Nikezić.

Nagrađeni su i student II godine Fakulteta za poslovne studije „Montenegro business school“ Univerziteta Mediteran, Redža Mulić, studentkinja III godine Fakulteta pravnih nauka UDG, Jovana Lečić i studentkinja III godine Fakulteta za politehniku UDG, Jasmina Đukanović.

Student specijalističkih studija Fakulteta za državne i evropske studije, Matija Đurđevac, je dobio Studentsku nagradu, kao i studentkinja III godine Fakulteta vizuelnih umjetnosti Univerziteta Mediteran, Tina Nerac.

Nagrađeni su i student III godine Fakulteta za sportski menadžment UDG, Kenan Radončić i student III godine Fakulteta za informacione tehnologije Univerziteta Mediteran, Željko Janjić.

Studentsku nagradu su dobili i studentkinja III godine Fakulteta za dizajn i multimediju UDG, Alma Rastoder, i student III godine Fakulteta za informacione sisteme i tehnologije UDG, Luka Račić.

Studentkinja III godine Humanističkih studija UDG, Irina Stamatović, je takođe nagrađena, kao i student specijalističkih studija Biotehničkog fakulteta UCG, Miladin Ralević.

Studentsku nagradu su dobili i studentkinja III godine Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis UDG, Jovana Otašević, student III godine Fakulteta za strane jezike Univerziteta Mediteran, Petar Krivokapić i studentkinja II godine Filološkog fakulteta UDG, Ivana Gojković.

Priznanje su dobili i student II godine Mašinskog fakulteta UCG, Mihailo Vujović, studentkinja III godine Fakulteta za poslovne studije „Montenegro Tourism school“ Univerziteta Mediteran, Lejla Ćorović, i studentkinja III godine Pravnog fakulteta Univerziteta Mediteran, Amila Spahić.

Student II godine Fakulteta primijenjenih nauka UDG, Dušan Pajović, je takođe nagrađen, kao i studentkinja specijalističkih studija Fakulteta umjetnosti UDG, Aleksandra Pajović.

Nagradu su dobili i student III godine Fakulteta za kulturu i turizam UDG, Lazar Pavićević, studentkinja III godine Arhitektonskog fakulteta UCG, Žaklina Nježić i studentkinja postdiplomskih specijalističkih studija Metalurško-tehnološkog fakulteta UCG, Tamara Krvavac.

Bonus video: