Demokrate BP: Izrazili smo zabrinutost, nismo osudili namjeru Vlade

Iz Demokrata su kazali da su "svjesni činjenice da nas je ponašanje DPS vlasti i Vlade Duška Markovića u prethodne četiri godine i nenamjensko trošenje budžetskih sredstava dovelo u ovo stanje zbog kojeg sada ispaštaju građani Bijelog Polja"

5136 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Klub odbornika Demokrata u Skupštini opštine Bijelo Polje saopštio je danas da izažavaju zabrinutost, a ne osudu, povodom namjere Vlade da se zbog nedostajućih sredstava trenutno stopira realizacija projekata Ski centar Cmiljača i Đalovića pećina, jer su "svjesni činjenice da nas je ponašanje DPS vlasti i Vlade Duška Markovića u prethodne četiri godine i nenamjensko trošenje budžetskih sredstava dovelo u ovo stanje zbog kojeg sada ispaštaju građani Bijelog Polja".

Iz Opštine Bijelo Polje je ranije danas na Fejsbuku saopšteno da odbornici u lokalnom parlamentu, "kao demokratski izabrani predstavnici građana Bijelog Polja, bez obzira na političku pripadnost upućuju oštar protest na predlog Zakona o budžetu za 2021. godinu", zbog nedovoljno planiranih sredstava za nastavak realizacije kapitalnih projekata na teritoriji opštine Bijelo Polje, koja su od suštinskog značaja za razvoj te opštine.

"Najskuplji kilometar auto puta na svijetu, petlja Smokovac, Montenegro Airlines, Plantaze 13. jul i Vinogradi u posjedu porodice Ivanović, Limenka, Telekom, Kap, domen.me, samo su jedan mali dio svih budzetskih uništenja Crne Gore. Te prema tome, najmanje možemo zamjeriti onima koji tek treba da rade. O ovoj temi će odbornici svakako diskutovati i izjasniti se o predloženim tačkama dnevnog reda na sjednici Skupštine opštine koja je zakazana za utorak, 6. april", navodi se u saopštenju Kluba odbornika Demokrata.

Bonus video: