Katić: Studenti su pokretačka snaga naše zajednice

Katić je rekao da će Opština Herceg Novi ubuduće nagrađivati i afirmisati studentkinje i studente, kako kroz dodjelu stipendija i nagrada, tako i kroz podršku obrazovanju darovitih mladih sugrađana

1393 pregleda 3 komentar(a)
Katić, Foto: Opština Herceg Novi
Katić, Foto: Opština Herceg Novi

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić uputio je čestitku svim studentkinjama i studentima u Crnoj Gori povodom Dana studenata.

Poručio je da je podrška mladima ulaganje u budućnost Herceg Novog i države, te da će Opština zato ubuduće nagrađivati i afirmisati studentkinje i studente, kako kroz dodjelu stipendija i nagrada, tako i kroz podršku obrazovanju darovitih mladih sugrađana.

"Ponosni na sve visokoškolce iz naše zemlje i okruženja koji obrazovanje stiču u Herceg Novom, nastavićemo da pomažemo i podržavamo ustanove na teritoriji grada, u namjeri da im obezbijedimo što bolje uslove za sticanje znanja i vještina. Drage studentkinje i studenti, Opština Herceg Novi je vaš prijatelj, oslonac i partner u ostvarivanju uspjeha kojem se uvijek možete obratiti", naveo je Katić.

Kazao je da su zahvalni studentima na doprinosu koji su u protekloj godini dali zajednici, odgovornim ponašanjem i volonterskim radom.

"Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama što skorije prevazići zdravstveni izazov u kojem smo se kao društvo našli, kako biste se vratili redovnom radu, realizaciji nastavnog programa i druženju. Želimo da uvijek budete pokretačka snaga naše zajednice, uvjereni da su vaša energija, znanje i kreativnost neophodni za njen razvoj i napredak", zaključio je Katić.

Bonus video: