Čelnici Opštine Herceg Novi čestitali katolički Uskrs: Izazove ćemo lakše prevazići ako smo okrenuti jedni drugima

"Proslavite ga spokojno u krugu svojih najbližih, čuvajući i poštujući jedni druge. Svaki dom i srce neka ispune radost, ljubav, dobrota i mir. Neka dani praznika koji simboliše obnavljanje života i prirode budu uvod u godinu zdravlja, oporavka i sveopšteg napretka", kazali su Katić i Samardžić

1532 pregleda 0 komentar(a)
Katić i Samardžić, Foto: Opština Herceg Novi
Katić i Samardžić, Foto: Opština Herceg Novi

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i predsjednik Skupštine opštine Nikola Samardžić uputili su čestitke svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti, sveštenstvu i onima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru.

"Želimo vam srećan i blagosloven Uskrs, praznik nad praznicima koji slavi uskrsnuće Hrista, njegovu pobjedu nad smrću i grijehom i nadu za život", navodi se u njihovoj čestitki.

Kako su kazali, iako i ovaj Uskrs dočekujemo suočeni sa pandemijom, svjesni smo da ćemo svaki izazov lakše prevazići ako smo okrenuti jedni drugima, ujedinjeni i složni.

"Proslavite ga spokojno u krugu svojih najbližih, čuvajući i poštujući jedni druge. Svaki dom i srce neka ispune radost, ljubav, dobrota i mir. Neka dani praznika koji simboliše obnavljanje života i prirode budu uvod u godinu zdravlja, oporavka i sveopšteg napretka", kazali su Katić i Samardžić.

Bonus video: