Abazović čestitao Dan studenata: Koračajte hrabro, konstantno mijenjajući Crnu Goru na bolje

Abazović je kazao da kabinet potpredsjednika Vlade ostaje otvoren za sve sugestije i inicijative studenata, poručujući da je ubijeđen da će i oni u bliskoj budućnosti dati ključan doprinos u izgradnji moderne, evropske i antifašističke Crne Gore

2396 pregleda 3 komentar(a)
Abazović, Foto: Kabinet potpredsjednika Vlade
Abazović, Foto: Kabinet potpredsjednika Vlade

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović čestitao je 4. april, Dan studenata, ističući da su studenti uvijek bili nosioci progresivnih ideja i korektivni faktor koji je dizao glas protiv svih društvenih anomalija.

„Danas se sjećamo Žarka Marinovića koji je na današnji dan 1936. tokom studentskih protesta, braneći prijatelja i ideju antifašizma, izgubio život. Ugledajući se na Marinovića, crnogorskog i jugoslovenskog antifašistu, želim da naši studenti koračaju hrabro i konstantno mijenjaju Crnu Goru na bolje", kazao je Abazović.

Kazao je da kabinet potpredsjednika Vlade ostaje otvoren za sve sugestije i inicijative studenata, poručujući da je ubijeđen da će i oni u bliskoj budućnosti dati ključan doprinos u izgradnji moderne, evropske i antifašističke Crne Gore.

Bonus video: