Za kuće i stanove – kvalitetna unutrašnja vrata na promotivnom popustu

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo), povodom početka proljećne sezone sređivanja enterijera i eksterijera, u toku je popust na unutrašnja vrata za kuće i stanove proizvođača „Braća Marić“. Promotivni popust od 20% odobrava se na sve modele unutrašnjih vrata ovog proizvođača. U pitanju su vrata izuzetnog kvaliteta za kojima vlada veliko interesovanje u okruženju i na svim tržištima Evropske unije

96881 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi Volvox
Foto: Novi Volvox

U salonu Novi Volvox počeo je promotivni period za proizvode stolarije. Uz popust od 20%, u mnoštvu modela i nijansi, kupci mogu izabrati odgovarajuća unutrašnja vrata proizvođača „Braća Marić“.

Velika prednost za kupca, osim izuzetnog dizajna i kvaliteta, jeste naručivanje ovih vrata po mjeri odgovarajućeg objekta i prostorija.

Novi Volvox PR
foto: Novi Volvox

„Braća Marić“ sobna vrata odlikuju savršena estetika i kvalitet. Rezultat njihovog višedecenijskog iskustva u proizvodnji, selekciji materijala, tehnologiji i dizajnu su unutrašnja vrata najvišeg kvaliteta.

Ova vrata su posebno zapažena na tržištu Italije što je rezultiralo saradnjom sa italijanskim dizajnerima koji sada kreiraju pojedine modele ovih proizvoda. Osim u Italiji, vrata „Braća Marić“ izvoze se na preko 150 lokacija u okviru Evropske unije.

Novi Volvox PR
foto: Novi Volvox

U ponudi je više modela, tzv. „Druga linija“ i Ekonomik, sa veoma velikom otpornošću na habanje i UV zračenje što daje postojanost boje vrata na duži vremenski period. Ekskluziv modeli karakteristični su po konstrukciji vratnog krila koje se cijelom dužinom radi od „sendviča“ punog drveta i mdf-a čime se dobija puno krilo izuzetno velike čvrstine. Eco Line kolekcija sobnih vrata izrađena je od ekoloških materijala a odlikuje se bogatstvom teksture i izgledom masivnog drveta u prefinjenoj rustičnoj formi. Kupci mogu izabrati bilo koji od ovih modela uz popust 20% za gotovinsko plaćanje.

Novi Volvox PR
foto: Novi Volvox

U prodajnom salonu, moguće je dobiti kredit na licu mjesta, bez kamate, u iznosima do 5000€ na 36 mjesečnih rata. Kupac - zaposleno lice ili penzioner, može biti klijent bilo koje od banaka i ne mora biti klijent NLB banke da bi kredit bio odobren. Više o Kreditu na licu mjesta možete pogledati ovdje.

Dobro došli u novi prodajni salon Novog Volvoxa!