Na popustu fasada Baumit - za kuće i stambene zgrade

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), u toku je promotivna akcija na Baumit Premium fasadni sistem. Kompletan fasadni materijal za kuću i površine na stambenim zgradama, može se kupiti za samo 8,82€/m2. Radi se o posebno kvalitetnom Premium fasadnom sistemu.

37837 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Volvox
Foto: Volvox

U salonu Novi Volvox u toku je promotivni period za proljećnu sezonu sređivanja enterijera i eksterijera. Imajući u vidu veliki broj kišnih dana i neophodnost izrade kvalitetne fasade, kao i sve veće interesovanje kupaca za fasadne sisteme po kojima je Novi Volvox i prepoznat, u ovom prodajnom salonu formiran je paket proizvoda za kompletno sređivanje fasade ovog tipa, na kućama i stambenim zgradama.

U cijenu 8,82€ /m2 uključeni su svi potrebni materijali za fasadu prema vašoj ideji i željama:

Austrotherm stiropor 100x505 17gr,

Protektor – staklena mrežica 145gr,

Baumit DuoFix 25/1,

ProContact 25/1,

Plastični tiplovi 10cm,

Uniprimer 25/1 ton,

Top 1,5mm ton 25/1,

ugaona PVC lajsna sa mrežom 250cm.

Volvox
foto: Volvox

Posebno treba istaći cijenu za Baumit SilikatTop fasadni dekorativni malter, toniran u željenoj boji koji se sada može kupiti po specijalnoj cijeni 29€ za pakovanje od 25kg.

Promotivna ponuda važi za gotovinsko plaćanje.

U prodajnom salonu prilikom kupovine, moguće je dobiti i kredit na licu mjesta, bez kamate, u iznosima do 5000€ na 36 mjesečnih rata. Kupac - zaposleno lice ili penzioner, može biti klijent bilo koje od banaka i ne mora biti klijent NLB banke da bi kredit bio odobren. Više o Kreditu na licu mjesta možete pogledati ovdje .

U salonu Novi Volvox, osim fasadnih sistema, možete pronaći i mnoštvo ostalih izolacionih sistema kao što su: termo izolacija, zvučna izolacija i hidro izolacija.

Dobro došli u novi prodajni salon Novog Volvoxa!