Tržišna inspekcija povukla miksere VIVAX HM - Ozbiljan rizik za požar

"Ovaj proizvod ne zadovoljava propisane bezbjednosne zahtjeve jer se može pregrijati prilikom miješanja gustih sadržaja, te zbog toga predstavlja ozbiljan rizik od požara po potrošače. Ako ste kupili ovaj proizvod molimo Vas da odmah prestanete sa upotrebom"

4634 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Zbog nebezbjednosti povlači se sa tržišta proizvod sa ozbiljnim rizikom - električni mikser VIVAX HM, a na osnovu odluke Tržišne inspekcije saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove.

"Ovaj proizvod ne zadovoljava propisane bezbjednosne zahtjeve jer se može pregrijati prilikom miješanja gustih sadržaja, te zbog toga predstavlja ozbiljan rizik od požara po potrošače. Ako ste kupili ovaj proizvod molimo Vas da odmah prestanete sa upotrebom", navodi se u saopštenju.

Savjetovali su građanima koji su kupili pomenuti mikser da ga vrate trgovcu kod koga su ga kupili, a novac će im biti vraćen.

"Distributer za Crnu Goru „Kim Tec CG“ DOO Podgorica se izvinjava potrošačima zbog eventualnih problema u vezi sa ovim proizvodom", navodi se u saopštenju.

Bonus video: