Bečići: Komunalna policija kaznila 4000 eura građevinske kompanije

“U okviru redovne kontrole,po prijavi građana MZ Becici, Komunalna policija i inspekcija izvršila je inspekcijski nadzor u neposrednoj blizini Bečićkog potoka, gdje se izvode radovi na dva građevinska objekta, investitora Eurozokx, Home invest (oba sa sjedištem u Danilovgradu) I doo Priap LTD iz Budve”

7878 pregleda 2 komentar(a)
Gradnja u Bečićima, Foto: Vuk Lajović
Gradnja u Bečićima, Foto: Vuk Lajović

Komunalna policija i inspekcija izrekla je novčane kazne u ukupnom iznosu od 4.000 eura građevinskim kompanijama koje grade zgrade u Bečićima.

“U okviru redovne kontrole,po prijavi građana MZ Becici, Komunalna policija i inspekcija izvršila je inspekcijski nadzor u neposrednoj blizini Bečićkog potoka, gdje se izvode radovi na dva građevinska objekta, investitora Eurozokx, Home invest (oba sa sjedištem u Danilovgradu) I doo Priap LTD iz Budve”, navode “Vijestima” u ovoj opštinskoj službi.

Za utvrđene nepravilnosti sa aspekta komunalnog reda - Prekopavanje javne površine bez odobrenja nadležnog organa-doo Priap LTD Budva novčano kažnjeno sa 1500 eura , dok je odgovorno lice u pravnom licu kažnjeno sa 500e.

Zbog nepravilnosti odlaganja kamenog I zemljanog nanosa u korito atmosverskog potoka isto pravno lice Priam LTD kažnjeno je novčano 1500 eura ,dok je odgovorno lice u pravnom licu kaznjeno sa 500 eura.

“Zapisnički je određen rok od dva dana da se navedene nepravilnosti otklone.Ukupan iznos novčanih kazni je 4000 eura”, saopšteno je iz Komunalne policije i inspekcije.

Bonus video: