Više ugostiteljskih objekata kažnjeno sa 2.500 eura, pisali kazne i građanima

Službenici Uprave za inspekcijske poslove i Uprave policije kontrolisali lokale u Herceg Novom, Tivtu, Budvi, Nikšiću, Baru i Podgorici

31254 pregleda 267 reakcija 49 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava za inspekcijske poslove kaznila je sa po 2.500 eura više lokala u Herceg Novom, Tivtu, Budvi, Nikšiću, Baru, Ulcinju i Podgorici

Podnijeto je i nekoliko zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, a sa po 100 eura kažnjeno je i više građana koji su kršili epidemiološke mjere.

Službenici Uprave za inspekcijske poslove zajedno sa pripadnicima Uprave policje kontrolisali su poštovanje epidemioloških mjera.

U Herceg novom kafe bar "Republic" kažnjen je sa 2.500 eura, dok je za lokale "Bogot" i "Libra" izdat zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

U Tivtu sa po 2.500 eura kažnjeni su hotel "La Rose", restoran "Stek Hause Giardino", hotel "Palma" i picerija "Al Posto Cuisto".

U Budvi kazna od 2.500 eura izdata je hotelu "Iberostar".

U Baru restoran "Banjalučki ćevap", kažnjen je sa 2.500 eura, kafe bar "Dobro došli" sa 350 eura, u pekari "Montenegro" kažnjene su dvije osobe sa po 100 eura, a u pekari "Čeluga", četiri osobe, takođe sa po 100 eura zbog kršenja mjera.

U Ulcinju sa 2.500 eura kažnjen je kafe bar "Kina", a restoran "Riva" sa 350 eura

U Nikšiću sa po 2.500 eura kažnjeni su lukali "Propaganda bar", "Oktober fest" i "Flojd", dok je za lokale "Pjaca" i "Gradska kafana" izdat zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

U Podgorici lokali "Cepelin" i Vanila kažnjeni su sa po 2.500 eura.

U saopštenju Uprave za inspekcijske poslove se navodi da su lokali u Podgorici ispražnjeni zbog nepoštovanja mjera.

Bonus video: