Od 13. maja letovi iz Ciriha za Podgoricu

Iz Chair Airlines-a je saopšteno da Crna Gora, koja je nova destinacija u redu letjenja te avio-kompanije, od danas više nije na listi rizičnih zemalja Švajcarskog Saveznog zavoda za javno zdravlje

2356 pregleda 83 reakcija 3 komentar(a)
Chair Airlines, Foto: Shutterstock
Chair Airlines, Foto: Shutterstock

Švajcarska avio-kompanija, Chair Airlines, saobraćaće od 13. maja dva do tri puta sedmično iz Ciriha za Podgoricu.

“Chair Airlines će svoj prvi let iz Ciriha za Podgoricu imati 13. maja i saobraćaće rutom dva do tri puta sedmično – četvrtkom i nedjeljom i, od jula, utorkom”, navodi se u saopštenju.

Iz Chair Airlines-a je saopšteno da Crna Gora, koja je nova destinacija u redu letjenja te avio-kompanije, od danas više nije na listi rizičnih zemalja Švajcarskog Saveznog zavoda za javno zdravlje.

“To znači da je ulazak u Švajcarsku iz Crne Gore sada ponovo moguć bez karantina”, dodaje se u saopštenju.

Šef komercijalne distribucije kompanije Chair Airlines, Florian Tomasi, naveo je da su oduševljeni što mogu da ponude putnicima tu destinaciju.

“Oduševljeni smo što putnicima koji putuju na kratke relacije i Crnogorcima koji žive u Švajcarskoj možemo da ponudimo da imaju neprestanu vezu sa ovom tipičnom „posjeti prijatelje i porodicu” destinacijom i omogućiti im da provedu dugi vikend u ovom biseru Jadrana”, rekao je Tomasi.

Chair Airlines je osnovan 2019. godine. Avio-kompanija će letjeti iz Ciriha ovog ljeta sa tri aviona, opslužujući popularne destinacije za odmor i putovanja u Evropi, Sjevernoj Africi i na Bliskom istoku.

Bonus video: