U PRODAJI OD ČETVRTKA 13. MAJA PO CIJENI OD 3.99 EURA

Petominutne tajanstvene priče!

Knjiga Petominutnih trajanstvenih priča je dvadeset i sedma priča iz kolekcije Diznijevih petominutnih priča.

15073 pregleda 0 komentar(a)
Petominutne tajantvene priče!, Foto: Vijesti online
Petominutne tajantvene priče!, Foto: Vijesti online

Tajanstvenost i tajne zaintrigiraće svakog a posebno djecu. Diznijevi junaci povešće ih u pet zanimljivih priča koje će ih zainteresovati i zabaviti.

Družina iz Radijator Springsa krenula je u trku kroz crnu šumu koja krije neobične tajnu. Da li je u pitanju legenda ili tajanstveno čudovište stvarno postoji saznaćete na cilju – na kraju priče!Miki, Mini, Pluton, Paja i Pata našli su se u sred priče pod nazivom Tajna izgubljenog recepta. Rešavajući sve složeniju misteriju nisu videli rešenje koje im je sve vrijeme bilo pred očima…

Inspirisana bajkom Princeza i žabac dolazi nam priča Duga noć za Tijanu. Da ne bismo otkrili previše od još jedne misteriozne priče zaključićemo da je tajna sreće u ljudima kojima smo okruženi. U Zootropolisu se desio slučaj nestalih slatkiša.

Policajka Džudi Hop i njen kolega Nik Divlji uspješno su rješili zadatak organizujući društveno koristan rad u kojem su se svi lijepo naradili ali i zasladili.

Odvažna i nesutrašiva princeza Arijela je krenula u tamnu noć ka “sablasnim svjetlima” kako bi ubrala cvijet od koga se pravi djelotvorni sirup protiv kašlja. Sestra joj je bila bolesna i za Arijelu nije bilo dleme. Pored požrtvovanosti, ova tajanstvena priča će nas naučiti da su mnoge mistirije kada ih pogledamo izbliza nešto sasvim drugo.

Knjiga Petominutnih trajanstvenih priča je dvadeset i sedma priča iz kolekcije Diznijevih petominutnih priča.

 

Knjige možete poručiti preko www.ntcshop.me

Želimo vam lijepo čitanje i uživanje sa vašim mališanima uz naše knjige!

Preporučujemo za Vas