Karcinom dojke je izlječiv - Poliklinike Hipokrat

Zahvaljujući savremenoj medicini i naprednim tehnikama, među kojima MRI dijagnostika daje najbolje rezultate, u prosjeku devet od deset žena može biti uspješno izliječeno u ovom stadijumu

39647 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Hipokrat
Foto: Poliklinika Hipokrat

Kada je u pitanju karcinom dojke, statistika pruža zaista zabrinjavajuće podatke. Crna Gora spada u zemlje sa visokom stopom smrtnosti oboljelih od ove bolesti i to u najvećoj mjeri zbog kasnog javljanja ljekaru, tek onda kada se osjete tegobe i kada bolest već uzme maha. Karcinom dojke je u ranoj fazi bez simptoma, a mogućnosti za izlječenje su upravo tada najveće.

Zahvaljujući savremenoj medicini i naprednim tehnikama, među kojima MRI dijagnostika daje najbolje rezultate, u prosjeku devet od deset žena može biti uspješno izliječeno u ovom stadijumu. Zato, pomisao „ja nemam simptoma” nikako nije dovoljno dobar razlog za izbjegavanje i odlaganje preventivnog pregleda.

U poliklinici Hipokrat pomoću najsavremenije magnetne rezonance možete uraditi najprecizniji pregled dojki i to bez štetnog zračenja.

Sa ponosom vam predstavljamo člana našeg tima Dr sci. med. Natašu Prvulović Bunović koja je jedna od vodećih specijalistkinja radiologije na Balkanu, sa posebnom profesionalnom usmjerenošću na dijagnostiku karcinoma dojke, a naročito MRI dijagnostiku. Predaje radiologiju na medicinskim fakultetima u Novom Sadu i Foči. Autor je više od stotinu naučnih radova i predavač je na brojnim međunarodnim naučnim skupovima.

Zakažite na vrijeme Vaš pregled!

Podgorica +382 69 333888

Nikšić +382 68 333788

Radanovići + 382 69 822822

hipokrat

www.hipokrat.me

Centar Vašeg zdravlja!