Bijelo Polje: Na Studijama menadžmeta održana prezentacija o EM tehnologiji

Riječ je o potpuno prirodnoj mikrobiologiji, a za sve vrijeme korišćenja i istraživanja nijesu primijećene bilo kakve negativne posljedice njene primjene, saopštili su iz Sekretarijatu za preduzetništvo ekonomski razvoj Opštine Bijelo Polje
56 pregleda 0 komentar(a)
EM tehnologija, Foto: Jadranka Ćetković
EM tehnologija, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 30.11.2017. 14:56h

EM tehnologija, projekat japanskog naučnika, profesora Terua Hige koja je uspješno primjenjuje oko tri decenije, u 150 zemalja svijeta, uspješno je prezentovana danas na stidijama Menadžmenta u Bijelom Polju.

Predavanje na temu “Mogućnosti primjene japanske EM tehnologije u opštini Bijelo Polje”, organizovala je “EMCG” d.o.o. Podgorice.

Em-tehnologija- jedna od najperspektivnijih pravaca razvoja proizvodnje u agraru XXl veka, je primjena Efektivnih Mikroorganizama a njen osnivač profesor Higa, koji je 1988 godine, uspio da stvori super složen kompleks korisnih bakterija, kojeg je nazvao Efektivni Mikroorganizmi (EM).

Riječ je o potpuno prirodnoj mikrobiologiji, a za sve vrijeme korišćenja i istraživanja nijesu primijećene bilo kakve negativne posljedice njene primjene, saopštili su iz Sekretarijatu za preduzetništvo ekonomski razvoj Opštine Bijelo Polje.

Bonus video: