Nevrijeme: Bez većih šteta na hercegnovskoj rivijeri

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja intervenisali su jutros u Bijeloj, gdje je došlo do plavljenja unutrašnjih prostorija u nekoliko stambenih zgrada. Građani su najviše prijavljivali probleme na začepljenim olucima, balkonima, odvodima, kazao je glavni inspektor u Službi Komunalne policije Darko Klasić
57 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.11.2017. 13:09h

Jak jugoistočni vjetar koji je dostizao brzinu od preko 75 km na sat i obilna kiša nisu pričinili veće štete u hercegnovskoj opštini.

Nevrijeme uz obilne padavine otežalo je saobraćaj, izazvalo plavljenja na privatnim imanjima i javnim površinama, najviše na području rivijere, kao i polomljena stabla.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja intervenisali su jutros u Bijeloj, gdje je došlo do plavljenja unutrašnjih prostorija u nekoliko stambenih zgrada. Građani su najviše prijavljivali probleme na začepljenim olucima, balkonima, odvodima, kazao je glavni inspektor u Službi Komunalne policije Darko Klasić.

Ekipe Komunalno – stambenog preduzeća i drugih službi uklanjaju nanose sa saobraćajnica, čiste odvodne kanale, rešetke i oluke.

Iz Gradske luke gdje je sedam brodova u zimovniku, saopštavaju da štete nije bilo.

Klasić je istakao da su ekipe blagovremeno reagovale na najavljeni crveni meteo alarm, kao i da su sve mobilne službe su u pripravnosti da intervenišu u slučaju potrebe.

Galerija

Bonus video: