Borovinić Bojović u zvaničnoj posjeti Francuskoj od 8. do 10. juna

"Takođe, razgovaraće sa dekanom Medicinskog fakulteta Univerziteta Versaja profosorom Djillali Annaneom i dekanom Medicinskog fakulteta Univerziteta Paris Saclya, profesorom Didierom Samuelom, sa saradnicima, u cilju dogovora o eventualnoj saradnji i mogućnosti stručnog usavršavanja crnogorskih ljekara u prestižnim francuskim centrima"

5264 pregleda 15 komentar(a)
Borovinić Bojović, Foto: Luka Zeković
Borovinić Bojović, Foto: Luka Zeković

Ministarka zdravlja dr Jelena Borovinić Bojović boraviće od 08. do 10. juna 2021. godine u zvaničnoj posjeti Francuskoj, navodi se u saopštenju ministarstva zdravlja.

Oni navode da će se u okviru prve posjete Francuskoj Borovinić Bojović sastati sa francuskim ministrom solidarnosti i zdravlja Olivijeom Veranom.

"Takođe, razgovaraće sa dekanom Medicinskog fakulteta Univerziteta Versaja profosorom Djillali Annaneom i dekanom Medicinskog fakulteta Univerziteta Paris Saclya, profesorom Didierom Samuelom, sa saradnicima, u cilju dogovora o eventualnoj saradnji i mogućnosti stručnog usavršavanja crnogorskih ljekara u prestižnim francuskim centrima", navode iz Ministarstva zdravlja.

Oni ističu kako će Borovinić Bojović ugostiti i u Odjeljenju za međunarodne poslove AP-HP, gdje će se susresti sa dr Florence Veber i dr Martine Levine.

Bonus video: