Danilovgradska policija rasvijetlila krađe iz 2010. i 2013.

Danilovgradska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Nikšićanina N.M. zbog sumnje da je opljačkao AD Jugopetrol u tom gradu
1 komentar(a)
provalnik, lopov, Foto: Shutterstock
provalnik, lopov, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.11.2017. 13:54h

Danilovgradska policija uhapsila je S.M. zbog sumnje da je 2013. godine opljačkao I.B. iz Danilovgrada.

"On je, kako se sumnja, iz kuće oštećenog otuđio zlatni nakit, novac, ručne satovi, lap top, kao i druge skupocjeni predmeti čija ukupna vrijednost, po izjavi oštećenog prelazi 100.000 eura. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.M. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa", zaključuje se.

Danilovgradska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Nikšićanina N.M. zbog sumnje da je opljačkao AD Jugopetrol u tom gradu.

"Službenici OB Danilovgrad će nadležnom tužiocu podnijeti krivičnu prijavu protiv N.M. iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu AD Jugopetrol iz Danilovgrada, 2010. godine, i tom prilikom otuđio veću količinu skupocjenih alkoholnih pića, cigareta i novca. Protiv N.M. će biti podnijeta krivična prijava u narednom periodu jer se on nalazi u ZIKS-u na izdržavanju kazne za drugo krivično djelo", navode iz policije.

Bonus video: