Kuč: Nemam dugovanja, podnijeću tužbu

“Svakodnevni napadi na mene i članove moje porodice nastavljaju se od strane onih kojima bi tužilaštvo imalo čime da se pozabavi. Budva, a i čitava Crna Gora, nije teritorijalno velika pa da se među sobom dobro ne poznajemo", kazala je Kuč

20197 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Kuč, Foto: Arhiva Vijesti
Kuč, Foto: Arhiva Vijesti

Članica Glavnog odbora Demokratske partije socijalista Snežana Kuč reagovala je na tvrdnje predsjednice Odbora direktora Komunalnog DOO Budva Veselinke Kalezić koja je optužila prethodno rukovodstvo tog opštinskog preduzeća da je ključnim političkim figurama budvanskog DPS-a omogućilo da godinama unazad plaćaju drastično manje račune za odvoz smeća ili da im se obračun izvrši na kvadraturama starih kuća koje su odavno porušene, a na njihovim mjestima podignute vile, hoteli i zgrade u vlasništvu funkcionera.

Ona je, između ostalog, kazala da se na tom spisku nalazi i Snežana Kuč.

“Svakodnevni napadi na mene i članove moje porodice nastavljaju se od strane onih kojima bi tužilaštvo imalo čime da se pozabavi. Budva, a i čitava Crna Gora, nije teritorijalno velika pa da se među sobom dobro ne poznajemo. Obaveza mi je zbog iznesenog u saopštenju ‘Vijesti’ na tekst u kojem se blati po ko zna koji put moje ime i prezime, kao i članova moje porodice ovog puta od strane Veselinke Kalezić i novinara (Vuka) Lajovića, obratim građanima.

Povezani članci

15. Jun 2021.

Funkcionerima DPS-a pisali manje račune

Nikakve privilegije ni dugovanja nemamo prema Komunalnom preduzeću, već izmirujemo svoje obaveze za nekretnine i imovinu koju smo stekli na pošten način za razliku od onih koji nas optužuju.

Vesna Kalezić je posljednja osoba koja bi mogla da o nekome nešto napiše. Budvani znaju kakav je ko i suvišan je svaki komentar. Poručujem joj da polako sprema svoju odbranu za tužbu, koju ću podnijeti protiv nje i novinara koji je u posljednje vrijeme zadužen da se bavi iznošenjem neistina, na moj račun i članova moje porodice, a da ih prethodno i ne provjeri”, navodi se u reagovanju Snežane Kuč, koje je poslato sa zvaničnog mejla Demokratske partije socijalista.

Bonus video: