Radović: Haos na ulicama Petrovca, a sezona tek počinje

Odbornik DPS-a ukazao na nepostojanje pauk službe u Petrovcu, te da su lokalna vlast i preduzeće Parking servis "potpuno nespremni i nezainteresovani ušli u sezonu"

8933 pregleda 18 komentar(a)
Radović, Foto: DPS
Radović, Foto: DPS

Zbog nema opštinskih službi već sada se ne može proći ulicama i trotoarima u Petrovcu, a na šta će situacija ličiti kada nastupi "špic" turističke sezone, može se samo zamisliti, kazao je odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini opštine Budva, Miloš Radović.

"Prethodnih dana bili smo svjedoci totalnog haosa i zakrčenja saobraćaja na petrovačkim ulicama. Razlog za ovakve događaje, koji značajno otežavaju život mještana, je nepostojanje pauk službe u Petrovcu kao i činjenica da su lokalna vlast i preduzeće Parking servis potpuno nespremni i nezainteresovani ušli u sezonu. Dakle, već sada se ne može proći ulicama i trotoarima zbog nemara gradskih službi a možemo zamisliti na šta će ličiti Petrovac kada nastupi špic sezone", saopštio je Radović.

Koliko su, kako je kazao, gradski čelnici nezainteresovani za rješavanje tog problema, govori i činjenica da nisu obezbijedili ni lokaciju na kojoj bi se eventualno mogla odlagati nepropisno parkirana vozila.

"Pozivamo nadležne lokalne službe da se hitno pozabave ovim problemom, pogotovo u dijelu ulice Nika Anđusa i ulice iznad hotela Vile Olive, jer turistička sezona samo što nije počela", zaključio je odbornik DPS-a.

Bonus video: