Direktor Uprave za sport i mlade

Lalošević čestitao Mariji Vuković, Furtuli i Pešiću: Crna Gora ima čime da se ponosi

"Ne postoje riječi koje bi iskazale čast koji imamo kao država da nas ovakvi sportisti, poput Marije, Danijela i Dragana predstavljaju"

7688 pregleda 105 reakcija 6 komentar(a)
Lalošević, Foto: Printscreen
Lalošević, Foto: Printscreen

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, uputio je čestitike crnogorskim sportistima Mariji Vuković, Danijelu Furtuli i Draganu Pešiću na izvanrednim rezultatima postignutim na Balkanijadi.

"Crna Gora zaista ima čime da se ponosi. Ne postoje riječi koje bi iskazale čast koji imamo kao država da nas ovakvi sportisti, poput Marije, Danijela i Dragana predstavljaju. Čestitam od srca Mariji na oborenom ličnom rekordu, osvojenom zlatu i prolasku na Olimpijske igre, koje će ove godine dobiti još jednog crnogorskog kandidata. Kada već govorimo o crnogorskim učesnicima na Olimpijadi, nemoguće je ne pomenuti našeg Danijela, koji je ovom prilikom takođe svojoj zemlji donio najsjajniju medalju, te potencijalno stekao mogućnost odlaska na OI. Čestitke i Draganu Pešiću na ništa manje značajnoj bronzi koju je osvojio svojim trudom, radom i posvećenošću", saopštio je Lalošević.

Uputio je čestitku i ostalim takmičarima koji su, kako je kazao, ovom prilikom pokazali da vole sportsku diciplinu, da su joj posvećeni i da igraju fer i poštenu igru.

Preporučujemo za Vas