Er Srbija obezbijedila 12.340 dodatnih sjedišta u avionima ka crnogorskom primorju

Navedeno je i da će se, kako bi se povećao kapacitet, jedan povratni let do Podgorice, nedeljom, obavljati avionom tipa erbas A330 sa 257 sjedišta

8714 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Avion Er Srbije, Foto: BETAPHOTO
Avion Er Srbije, Foto: BETAPHOTO

Avio-kompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je danas da je uvela 12.340 dodatnih sjedišta i 43 povratna leta ka Tivtu tokom ovog mjeseca.

Kako je objašnjeno, uvođenjem dodatnih letova ka Tivtu obezbijeđeno je još 10.228 sjedišta, a promjenom tipa aviona na već postojećim letovima na ovoj ruti obezbijeđeno je još 2.160 sjedišta.

"Imajući u vidu navedene izmjene, Er Srbija će u julu obavljati i do 54 leta nedjeljno ka Tivtu, dok će se broj dnevnih letova na ovoj relaciji kretati od šest do čak osam", navedeno je u saopštenju.

Er Srbija će tokom jula do Podgorice obavljati tri leta dnevno, odnosno i do 21 let nedjeljno, dok će ka obje svoje destinacije u Crnoj Gori realizovati ukupuno 322 rotacije.

Navedeno je i da će se, kako bi se povećao kapacitet, jedan povratni let do Podgorice, nedeljom, obavljati avionom tipa erbas A330 sa 257 sjedišta. Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.

Bonus video: