Nikšić: Takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama

Prijave se šalju do 12. jula na mail mnestreetworkout@gmail.com ili u inbox Facebook stranice Ekološkog udruženja mladih "Zeleni centar"

2605 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Ekološko udruženje mladih “Zeleni centar” iz Nikšića, u saradnji sa gimnastičkim klubom "Montenegro Street Workout", a uz podršku opštinskog Sekretarijata za kulturu, mlade, sport i socijalno staranje opštine, 13. jula organizuje šesto takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama. Takmičenje će biti održano u park-šumi Trebjesa, u prvom street workout parku, koje je "Zeleni centar" izgradio prije sedam godina. Početak je zakazan u 11 časova.

“Glavni cilj takmičenja je promocija calisthenics treniranja i zbog toga najviše pažnje se daje vježbama sa ponavljanjima (zgibovi, propadanje na razboju i trbušnjaci za djevojke) kako bi se mogli prijaviti, aktivirati i motivisati mladi da se bave ovom vrstom sporta. Tu je i neizostavna i najatraktivnija disciplina freestyle”, naveli su organizatori.

Ovogodišnje takmičenje obuhvata pet disciplina: zgibovi, propadanje na razboju, trbušnjaci za djevojke, zgibovi za veterane i freestyle (slobodni stil).

Prijave se šalju do 12. jula na mail mnestreetworkout@gmail.com ili u inbox Facebook stranice Ekološkog udruženja mladih "Zeleni centar".

Bonus video: