Anonimmni donator poklon paketima nagrađuje vakcinisane Andrijevici i Rožajama

"Takođe, podsjećamo da su mobilni vakcinalni punktovi spremni u svim opštinama i da se građani mogu prijaviti na već objavljene brojeve telefona", piše u saopštenju

9303 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Anonimni donator donirao je poklon pakete stanovnicima opština Andrijevica i Rožaje koji će biti distribuirani prilikom vakcinacije, saopštio je Tim za uspostavljanje infrastrukture i praćenje procesa masovne imunizacije.

Oni su iskazali veliku zahvalnost donatoru i objasnili da je jedini uslov koji postoji da bi građani dobili poklon pakete jeste da se vakcinišu dvoje iz iste porodice.

"Ovakvim gestom anonimnog donatora, očekujemo i rast broja imunizovanih u ovim opštinama. Značaj imunizacije je ogroman, kako za zdravlje, tako i za ekonomiju države. Još jednom, javno iskazujemo zahvalnost anonimnom donatoru, a od građana ovih opština očekujemo da se jave na vakcinalnim punktovima. Takođe, podsjećamo da su mobilni vakcinalni punktovi spremni u svim opštinama i da se građani mogu prijaviti na već objavljene brojeve telefona", piše u saopštenju.

Bonus video: