Babylino Sensitive: Svijet pun pažnje za vašu bebu

Babylino Sensitive pelene za bebe posebno su dizajnirane kako bi pružile ne samo upijanje i udobnost, a posjeduju izuzetna sertifikovana svojstva prilagođena koži

33969 pregleda 0 komentar(a)
Babylino Sensitive pelene, Foto: Babylino Sensitive
Babylino Sensitive pelene, Foto: Babylino Sensitive

Babylino Sensitive – Vaš pouzdan saveznik

Vaša beba raste, aktivna je i srećna zahvaljujući vašoj ljubavi i brizi. Potrebno je imati i pouzdanog “saveznika za brigu o bebama”, saveznika na koga se možete osloniti u svim prilikama i svim fazama rasta i razvoja Vaše bebe. To je upravo asortiman Babylino Sensitive pelena koje u korak prate vašeg mališana od prvih dana života, preko beskrajnih sati igre, puzanja, istraživanja, pa sve do trenutka kada će dane pelena zauvijek ostaviti za sobom.

Nove Babylino Sensitive pelene nude mnogo više od same moći upijanja. Sačinjene su od pažljivo odabranih materijala provjerene prihvatljivosti za nježnu dječju kožu, kako bi pružili sveobuhvatnu, bezbjednu i sigurnu zaštitu.

Ove pelene nude udobno prijanjanje uz tijelo, sigurnu zaštitu od curenja, jer osim jedinstveno mekog gornjeg sloja, imaju i super upijajuće jezgro koje u tome efikasno pomaže.

Babylino Sensitive – čuva i prirodu

Sama ambalaža ovih pelena je sačinjena od 30% recikliranog materijala, a nju samu je moguće reciklirati 100%.

Sigurnost Babylino pelena garantuje sertifikat dodijeljen od strane Evropske komisije, čime je priznat njihov izuzetno visok nivo sigurnosti za dojenčad, nakon stroge procjene od strane posebnog žirija ove EU komisije.

Babylino Sensitive su prve dječje pelene za jednokratnu upotrebu u Europi, koje imaju Oeko - Tex ® Standard 100 sertifikat koji garantuje odsustvo više od 200 štetnih materija. Klinički su testirane, s izvanrednim rezultatima nakon 4 sedmice ispitivanja na bebama, i to sve pod nadzorom dermatologa i pedijatra.

Prednosti Babylino Sensitive pelena

  • sa ekstraktom kamilice , za dodatnu njegu kože
  • ne sadrže lateks, losion ni paraben
  • sa tehnologijom Dry Matrix koja se sastoji od mreže prirodnih vlakana
  • sa super upijajućim jezgrom, koje zadržava vlagu unutra, bolje nego ikad
  • sa tehnologijom Comfi-Fit za savršeno prijanjanje na bebino tijelo
  • tanak i anatomski dizajn
  • mekane, elastične bočne pregrade
  • bočne manžete protiv propuštanja
  • veseli dizajn, inspirisan prirodom, štampan neazotnim bojama
  • preporučene od strane Helenskog društva za dječju dermatologiju
  • preporučene od strane Helenskog udruženja akušerskih sestara

Info: Gdje u Crnoj Gori kupiti Babylino Sensitive pelene

Babylino sensitive pelene možete nabaviti u svim Cosmetics drogerijama i Cosmetics Pharmacy apotekama, kao i u Mil Pop radnjama, apoteci Popović u Budvi i apoteci Kalina u Kolašinu, gdje će vam ponuditi i besplatne uzorke kako bi se uvjerili u njihov kvalitet. (važi do isteka zaliha besplatnih uzoraka