Nurković čestitao Kurban-bajram: Graditi zdravu budućnost za buduće generacije

"U naglašenim izazovima vremena u kojem živimo, kada su nam sloboda, sigurnost i blagostanje najpotrebniji, ovaj vjerski blagdan prilika je da se približimo jedni drugima, te lijepom i toplom riječju odagnamo predrasude i podjele"

4034 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Bošnjačko vijeće u Crnoj Gori
Foto: Bošnjačko vijeće u Crnoj Gori

Predsjednik Bošnjačkog vijeća u Crnoj Gori Ejup Nurković uputio je čestitku povodom Kurban-bajrama svim građanima islamske vjeroispovijesti.

"Reisu IZ-e u Crnoj Gori, Rifat ef Fejziću, imamima i svim muslimanima u zemlji i dijaspori, čestitamo veliki blagdan Kurban bajram sa željom da ga provedu u radosti, darivanju i duhu vjekovne tradicije, protkane vjerskom plemenitošću i tolerancijom. U naglašenim izazovima vremena u kojem živimo, kada su nam sloboda, sigurnost i blagostanje najpotrebniji, ovaj vjerski blagdan prilika je da se približimo jedni drugima, te lijepom i toplom riječju odagnamo predrasude i podjele, nadahnuti univerzalnim vrijednostima vjere, savladamo sve prepreke i iskušenja izgrađujući zdravu budućnost za generacije koje dolaze. Bajram Šerif Mubarek Olsun", naveo je Nurković u čestitki.

Bonus video: