Otvoren hiljaditi Fresh Corner

INA maloprodajna mjesta u Crnoj Gori su počela proces implementacije Fresh Corner-a od 2018. godine te sada već 7 od 11 INA maloprodajnih mjesta nudi svježu Fresh Corner hranu i kvalitetnu kafu kupcima

28173 pregleda 0 komentar(a)
INA Crna Gora- Fresh corner, Foto: INA Crna Gora
INA Crna Gora- Fresh corner, Foto: INA Crna Gora

Nedavno je za kupce svoja vrata otvorio hiljaditi Fresh Corner u regiji Srednje Evrope od kojih se sada 7 nalazi u Crnoj Gori!

INA maloprodajna mjesta u Crnoj Gori su počela proces implementacije Fresh Corner-a od 2018. godine te sada već 7 od 11 INA maloprodajnih mjesta nudi svježu Fresh Corner hranu i kvalitetnu kafu kupcima. Pored toga, INA Barutana će uskoro biti obogaćena ukusnom i raznovrsnom ponudom Fresh Corner restorana.

Otvoren hiljaditi Fresh Corner u regiji Srednje Evrope

Uspjeh koncepta Fresh Corner dokazuje činjenica da je uprkos pandemiji prošle godine prodato 46 miliona šoljica kafe na nivou INA i MOL Grupe, uključujući 250,000 šoljica u Crnoj Gori. Espresso je najpopularniji izbor kafe u Crnoj Gori, ali geografske razlike jasno su vidljive: duže kafe (americano) popularne su u Slovačkoj i Češkoj, dok isto vrijedi za espresso macchiato u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Što se tiče peciva, u regiji i u Crnoj Gori su najpopularniji kroasani, ali i tu među zemljama postoje značajne razlike: u Mađarskoj su najprodavaniji proizvodi pogačice i čokoladne rolnice, u Češkoj krofne i peciva punjena pudingom, a u Slovačkoj kolači s pekan orasima.

Trenutno je u Crnoj Gori 7 Fresh Corner-a, od kojih je jedan Fresh Corner restoran na lokaciji INA Radanovići

Istraživanje mišljenja potrošača koje je sprovela kompanija pokazalo je da većina vozača sada traži više od brzog točenja goriva. Tokom putovanja vozači očekuju i gastronomsko iskustvo te raznolikost. Koncept Fresh Corner svodi se na to da gostima nudi raznovrsnu ponudu za kvalitetnu pauzu na putu uz neizostavnu svježu i ukusnu kafu.

„Polazište širenja mreže Fresh Corner leži u našoj dugoročnoj strategiji 2030. Cilj je te strategije ispuniti što širi spektar potreba potrošača i pritom uvijek pružati najveći mogući kvalitet. Tokom godina naučili smo puno toga i kao rezultat marljivog rada uspjeli smo postaviti tako visok standard u ugostiteljstvu koji cijene potrošači od Češke do Crne Gore. Nakon pandemije suočeni smo s izazovima budućnosti i obnovljivom energijom te ćemo u skladu s našom ažuriranom dugoročnom strategijom nastaviti transformisati svoja maloprodajna mjesta kako bismo maloprodajne usluge Grupe predstavili još široj publici." - rekao je Péter Ratatics, izvršni potpredsjednik MOL Grupe za Usluge kupcima i maloprodaju.

Uspjeh koncepta Fresh Corner dokazuje činjenica da je MOL Grupa u regiji prošle godine prodala 46 miliona šoljica kafe, od čega je preko 250,000 šoljica prodato u Crnoj Gori uprkos pandemiji

Prvi Fresh Corner u Crnoj Gori otvoren je 2018. godine na malorpodajnom mjestu INA Mareza, a od tada nastavio se razvoj ovog maloprodajnog lanca te je danas Fresh Corner dostupan na 7 lokacija u opštinama Podgorica, Pljevlja, Tivat i Kotor.

Od sada Fresh Corner nudi i iznenađujuće ukusan hot dog, napravljen od svježih i kvalitetnih sastojaka, te pauzu na putu čini još boljom!