"Izvinjenje porodici pokojne direktorice Radović, propust nastao usljed preobimnog posla"

"Ovo napominjemo bez želje da opravdavamo pogrešku svojih zaposlenih, već da bismo ukazali na nepostojanje bilo kakve zle namjere te da je, ponavljamo, jedino kvantitet rada uticao na nastalu nesmotrenost", piše u saopštenju

9224 pregleda 25 reakcija 26 komentar(a)
Bratić, Foto: Gov.me/Saša Matić
Bratić, Foto: Gov.me/Saša Matić

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta uputilo je izvinjenje porodici i prijateljima pokojne direktorice JU Obrazovni centar Plužine, Gordane Radović, zbog nenamjerne omaške službenika koja je nastala prilikom izrade rješenja.

Kako su kazali, propust je nastao usljed preobimnog posla na izradi čak 448 rješenja.

"Ovo napominjemo bez želje da opravdavamo pogrešku svojih zaposlenih, već da bismo ukazali na nepostojanje bilo kakve zle namjere te da je, ponavljamo, jedino kvantitet rada uticao na nastalu nesmotrenost. Zbog neprijatnosti nam je, naročito, žao ukoliko imamo u vidu da smo o Gordani čuli samo najljepše, ne samo u kontekstu profesionalnog rada i angažmana, već i o njoj kao dobroj i plemenitoj osobi", piše u saopštenju.

Poručili su da propust ne mogu da isprave ali da iskazuju žaljenje zbog nesmotrenosti i "da se još jednom, porodici i prijateljima, iskreno izvinimo u ime svih zaposlenih, i u ime ministarke Bratić".

Bonus video: