Saobraćaj na pruzi Bar -Beograd u prekidu, putnici ogorčeni: Nije ni čudo što posluju sa gubicima

"Niko iz menadžmenta da se oglasi i da makar preko medija saznamo šta se desilo i kada ćemo i kako nastaviti putovanje, nego isturaju konduktere koji imaju samo šture informacije"

31152 pregleda 80 reakcija 17 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.07.2021. 21:48h

Željeznički putnički prevoz između Podgorice i Kolašina u prekidu je zbog iskliznuća tri posljednja vagona teretnog voza iz šina.

Za putnike će od Podgorice do Kolašina i obratno, biti organizovan prevoz autobusima.

Autobusi su u Kolašin stigli oko 21.10 časova, a putnici bi u Podgoricu trebali da stignu do oko 22.30 časova.

Redakciju "Vijesti" konktaktiralo je više putnika koji su čekali da dođe autobus i iz Kolašina ih prebaci do Podgorice.

Oni su kazali da su u 18.45 bili blizu Bioča, ali da su se vratili u Kolašin gdje su više od sat bili bez informacije kada će nastaviti putovanje.

Posebno su ogorčeni što nijesu mogli dobiti bilo kakvu informaciju osim od konduktera koji, kako su kazali "ni sami ne znaju kad će nastaviti putovanje i samo govore ono što im kažu iz Podgorice".

"Razumijemo da se ovakve stvari dešavaju, ali način na koji funkcioniše prevoz željeznicom i kako se u menadžmentu ophode prema putnicima je i razlog što posluju sa gubicima. Niko iz menadžmenta da se oglasi i da makar preko medija saznamo šta se desilo i kada ćemo i kako nastaviti putovanje, nego isturaju konduktere koji imaju samo šture informacije", kazala je jedna od putnica iz voza koja je jutros u 9 iz Beograda počela svoj put do Bara.

Međunarodni brzi voz iz Bara u polasku kasni više od sat vremena.

Iz ŽPCG je Anteni M saopšteno da je Komisija na terenu, te da se preduzimaju sve mjere da se posljedice nezgode saniraju što je prije moguće.

Bonus video: