u septembru će pozvati građane "da zajedničkim snagama vratimo pluća Podgorice"

Ministarstvo će obezbijediti 10.000 sadnica za pošumljavanje Gorice

Oni su apelovali na građane da budu odgovorni i da se suzdrže od bespotrebnih i nekontrolisanih paljenja vatre na otvorenom prostoru i u narednom periodu budu maksimalno odgovorni i prijave požar ukoliko ga uoče pozivom na broj 112

10148 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprava za šume Crne Gore obezbijediće 10. 000 sadnica crnog bora za pošumljavanje brda Gorica, saopšteno je iz ovog resora.

U cilju blagovremene sanacije posljedica požara, Ministarstvo će u septembru kada se stvore uslovi za pošumljavanje pozvati građane, nevladine organizacije i obrazovne ustanove, "da zajedničkim snagama vratimo pluća Podgorice"

Oni su apelovali na građane da budu odgovorni i da se suzdrže od bespotrebnih i nekontrolisanih paljenja vatre na otvorenom prostoru i u narednom periodu budu maksimalno odgovorni i prijave požar ukoliko ga uoče pozivom na broj 112.

"Posebno pozivamo na strogo poštovanje propisa i odgovornost, kada je u pitanju samostalno paljenje vatre na otvornom prostoru i na suzdržavanje od takvih radnji. Budi odgovoran, spriječi požar!", saopšteno je iz Ministarstva.

Preporučujemo za Vas