Bečić: Valorizacijom bogatih prirodnih i turističkih resursa unaprijediti životni standard građana Plužina

"Crnogorski narod je uvijek baštinio slobodarske vrijednosti, a stanovništvo Vašeg kraja je u ključnim borbama za slobodu imalo značajnu ulogu"

4027 pregleda 6 komentar(a)
Plužine, Foto: Svetlana Mandić
Plužine, Foto: Svetlana Mandić

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić uputio je predsjedniku Opštine Mijušku Bajagiću i predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću čestitke povodom Dana opštine Plužine.

"Proslavljate ovaj svijetli datum, kao podsjećanje na dan oslobođenja Plužina, što u godini kada proslavljamo 80 godina od Trinaestojulskog ustanka ovaj datum čini posebnim. Crnogorski narod je uvijek baštinio slobodarske vrijednosti, a stanovništvo Vašeg kraja je u ključnim borbama za slobodu imalo značajnu ulogu. Stoga, kada obilježavamo ovako značajne datume dužni smo da čuvamo sjećanja na sve one koji su dali živote za našu slobodu", navodi se u čestitki Bečića.

Predsjedik Skupštine je naveo da je uvjeren da će se u narednom periodu stvoriti sve pretpostavke za brži razvoj Plužina, a da će se valorizacijom bogatih prirodnih i turističkih resursa unaprijediti životni standard građanki i građana opštine.

Bonus video: