Prva godišnjica hotela Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

Njegova jedinstvena lokacija, zadivljujuća arhitektura i dizajn, kao i neuobičajen koncept i besprekorna usluga, učinili su da se Blue Kotor Bay za kratko vrijeme nametne na tržištu i postane jedan od prepoznatljivih crnogorskih hotelskih brendova

37461 pregleda 0 komentar(a)
Blue Kotor Bay, Foto: Blue Kotor Bay
Blue Kotor Bay, Foto: Blue Kotor Bay

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort , uprkos izazovima uzrokovanim globalnom pandemijom, ove godine, sa ponosm, bilježi svoju prvu godinu poslovanja u nizu mnogih koje slijede.

Za tu priliku bio je organizovan koktel na terasi hotela, kojem su prisustvovali predstavnici lokalnih i nacionalnih institucija, predstavnici medija, kao i brojni saradnici i kolege.

Za godinu dana postojanja Blue Kotor Bay je uspio da postavi temelje uspješnog poslovanja što najbolje odslikava činjenica da u hotelu trenutno nema slobodnih soba. Gosti su iz Ukrajine, Rusije, Njemačke, kao i iz zemalja regiona. Njegova jedinstvena lokacija, zadivljujuća arhitektura i dizajn, kao i neuobičajen koncept i besprekorna usluga, učinili su da se Blue Kotor Bay za kratko vrijeme nametne na tržištu i postane jedan od prepoznatljivih crnogorskih hotelskih brendova.

Prije godinu dana kada je hotel otvoren, kao prvi crnogorski hotel samo za odrasle, bilo je teško predvidjeti koliko će ovaj projekat biti uspješan, s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju u cijelom svijetu. Danas Blue Kotor Bay ponosno stoji rame uz rame sa najboljim hotelskim brendovima i neumorno radimo na promociji Crne Gore kao unikatne turističke destinacije.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na larisa.jovanovic@bluekotorbay.com