Đukić: Kako je uopšte moguće da kolašinski SNP vodi neko ko je svoj odbornički mandat nudio SD?

"Svima su dostupni moj imovinski karton i račun, koji pokazuju da sam na samom dnu i crnogorske i kolašinske „liste“ bivših i sadašnjih funkcionera, što mi mnogo draže nego da budem na ovom „političkom dnu“ i blatu u koje polako, ali sigurno, vuče Kujović svoj SNP u Kolašinu"

3965 pregleda 217 reakcija 7 komentar(a)
Đukić, Foto: Privatna arhiva
Đukić, Foto: Privatna arhiva

Funkcioner Grupe birača (GB) Milan Đukić pozvao je predsjednika Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) da „svaku nezakonitost“ u vezi s njim odmah preda državnim organima. Đukić je kazao da Kujović „na najniži mogući način skreće pažnju sa svog nezakonitog zauzimanja mjesta načelnika Komunalne policije“

„Teško da se može uvažavati riječ gospodina Kujovića, čovjeka koji je sopstvenu partiju „prodao“ odmah pošto su objavljeni rezultati lokalnih izbora 2018. godine. Kako je uopšte moguće da SNP u Kolašinu i dalje vodi neko ko je tada otvoreno nudio svoj odbornički mandat SD-u i srljao u političku korupciju samo da bi ostao na mjestu načelnika Komunalne policije? Sada odjednom, skaradnim saopštenjima, pokušava da se nametne „na silu“, kao da su građani, a pogotovo simpatizeri i članovi kolašinskog SNP-a, sve to zaboravili.

On napada članove porodice, njemu su magistri književnosti sa beogradskog Univerziteta - „književnici“, podsmijava se znanju i sposobnostima, ruga se istorijskim uspjesima i EU projektima. Za razliku od njega, ja zbog politike nikada neću napadati i proganjati članove porodice, rugati se njegovom obrazovanju i sposobnostima i podcjenjivati nijednog člana ili kadra iz SNP“, “, kazao Đukić, odgovorajući predsjedniku OO SNP.

Đukić kaže da se Kujović i on „ne takmiče u sitoj disciplini“. Predsjednik OO SNP se, tvrdi on, „sakrivao u koaliciji, jer nije imao hrabrosti i kapaciteta da istupi samostalno“.

"Tužno je da se jedan predsjednik OO podsmijava mom „globusu i geografskoj karti“ zbog 14 godina rada u kolašinskoj gimnaziji, što dovoljno govori o njemu i njegovoj ličnoj kulturi i vaspitanju. Za razliku od njega, ja se nijesam školovao i magistrirao na Geografskom fakultetu u Beogradu, da bi me kao njega „partija neđe ubačila“, već da bih se usavršavao i doprinosio svojoj porodici i zajednici.

"Kujović i ja se ne takmičimo u istoj disciplini: on u uvredama, pljuvanju i konstrukcijama, a ja tome da Kolašin bude bolje mjesto za život. Ja sam svoj rad i rezultate toga rada otvoreno stavio na ocjenu građanima Kolašina, za razliku od njega koji je duže u politici i koji se uvijek sakrivao u koaliciji jer nije imao hrabrosti i kapaciteta da istupi samostalno“, poručuje funkcioner GB.

Priča o „kupovini placa za sitne pare“, tvrdi Đukić je, „očajnički pokušaj blaćenja, koji će će teško proći kod Kolašinaca“. U Kolašinu , objašnjava Đukić, svi znaju da živi u kući svojih roditelja.

"Drago mi je da je pomenuo i asfaltiranje do te kuće. Čitavo naselje i sve moje komšije su svjedoci da je upravo taj sokak asfaltiran poslednji i to tek poslije dvije godine pošto je asfaltirano čitavo naselje. Pozivam ga javno da svaku nezakonitost za koju smatra da ima veze sa mnom odmah preda državnim organima, a ne da na najniži mogući način skreće pažnju sa svog nezakonitog zauzimanja mjesta načelnika komunalne policije. Svima su dostupni moj imovinski karton i račun, koji pokazuju da sam na samom dnu i crnogorske i kolašinske „liste“ bivših i sadašnjih funkcionera, što mi mnogo draže nego da budem na ovom „političkom dnu“ i blatu u koje polako, ali sigurno, vuče Kujović svoj SNP u Kolašinu", zaključuje Đukić.

Bonus video: