Kujović Đukiću: Sa DPS prodajete maglu, naučite građane na koji način da kupe parcelu u centru grada za sitan novac

Kujović tvrdi da je Đukić "dužan da građanima podijeli recept kako se "suzama i čokoladama" dobija asfalt do kuće"

9297 pregleda 103 reakcija 14 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Milan Đukić iz Grupe birača (GB), kako tvrdi predsjednik Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Zoran Kujović, "zajedno sa OO Demokratske partije socijalista (DPS), sinhronizovanim saopštenjima građanima Kolašina prodaje maglu".

Kujović kaže da Đukića nije "prozivao, ali da se on sam prepoznao".

"Niko Vas nije lično prozvao, očigledno ste se sami pronašli. Tako ste potvrdili da, zajedno sa rukovodstvom nepostojećeg OO DPS, ulažete i posljednje atome snage, smišljajući kako da, novim sinhronizovanim i po diktatu pisanim saopštenjima, još jednom građanima Kolašina prodate maglu. Razumljivo, dugovi se moraju vraćati i politički a i onim koji stoje iza vas. Jasno je da ste jučerašnjim činom "ispaljivanja drugarskih saopštenja" koja obaraju sve rekorde pregleda, potvrdili svoju ulogu "poslušnika" koji u ime i za račun pojedinih rukovodioca OO DPS-a obavlja najprizemnije i najprljavije poslove zarad ličnih interesa, nakon višemjesečnog političkog traženje sebe", napisao je Kujović u odgovoru Đukiću.

Predsjednik OO SNP kaže da "s obzirom da Đukić tvrdi da radi u interesu građana, nije na odmet da ih naučite i kako i na koji način da kupe parcelu u centru grada za "sitan" novac".

"Nije na odmet i da ih naučite kako da zaposle sebi bliske, po uzoru na Vas i eksperte GB, kako bi vodili kampanju protiv gospodina (Milosava) Bulatovića i njegovih saradnika. Dalje, u interesu je svih je da nas "prosvijetlite", s obzirom da ste "globusom i kartom", prošli cijeli svijet kako poput Vas da "izvršimo pritisak" na predsjednika Opštine i sistematizujemo radna mjesta za GB književnike, s obzirom da nemamo svi čast da vodimo lokalni parlament uz pomoć "crvene fascikle, " pa gospodina Bulatovića ucijenimo da će "koalicija pući"?" , napisao je Kujović.

On tvrdi da je Đukić "dužan da građanima podijeli recept kako se "suzama i čokoladama" dobija asfalt do kuće".

Kaže i da najveći broj građana Kolašina „nije osjetio benefite udobnosti puta do kuće, otkad Đukić radi u "u interesu svih, čuvajući zakon, od samog sebe ili kršeći isti".

"Sve to samo u svom interesu i njemu podbnih partijskih savjetnika. Ja ne strahujem strahuje od "zapisnika iz kafanske fascikle" jer je sud cijenio sve „nezakonitosti" u postupku u kojem sam imao i Vašu ličnu podršku koju ste mi nesebično pružali protiv gospodina Bulatovića. Sada, služeći se svim svjetskim jezicima i naučnim saznanjima pokušavate da sakrijete strah od upravne inspekcije za lične interese. Svojim saopštenjem ste rekli o sebi i svojoj evropskoj političkoj (ne)sreći", poručuje Đukiću predsjednik OO SNP Kolašin.

Bonus video: