Wow Montenegro - Sve ljepote Crne Gore na jednom mjestu

Istraži, upoznaj, doživi Crnu Goru!

30702 pregleda 108 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Wow Montenegro
Foto: Wow Montenegro

“Uplovi” u vizuelni doživljaj prirodnih ljepota Crne Gore, istraži planinske vrhove, rijeke i jezera, zaplovi morem i pristani na neotkrivene obale najljepšeg dijela Jadrana. Upoznaj tradiciju, kulturu i doživi Mediteran.

Wow Montenegro je prvi live stream kanal u 4K rezoluciji i video platforma, koja će pružati turistima potpuno novu vrstu audio-vizuelnog predstavljanja ljepota Crne Gore. Želimo da prije svega prikažemo sve posebnosti Crne Gore kroz video forme koje "ne žure", tj. nisu opterećene trajanjem, a pružaju gledaocu mogućnost opuštanja uz predivne kadrove, muziku i zvuke prirode kroz artistički pristup.

Privilegija nas koji živimo na ovim prostorima je mogućnost da svakodnevno uživamo i istražujemo ljepote naše zemlje. A da li smo je dovoljno istražili?Naša misija je da vam otkrijemo sve te neistražene predjele, a da turistima budemo svojevrsni vizuelni vodič putem kojeg će se informisati i koji će sa zadovoljstvom pratiti.

Prikazaćemo vam na najljepši način neraskidivu vezu planinskih masiva i plavetnila Jadranskog mora, obale i gradove koji svjedoče istorijskim događajima, različitim tradicijama i kulturama, spoj modernog i tradicionalnog. Dočaraćemo vam ljepotu netaknute prirode, koja zajedno sa turističkom ponudom promoviše Crnu Goru kao elitnu turističku destinaciju.

Pratite nas na instagram profilu wow.montenegro: https://www.instagram.com/wow.montenegro/?utm_medium=copy_link

You Tube kanalu Wow Montenegro: https://www.youtube.com/channel/UCBoQNuGzRyLXFsGkwt_9CrA

I live stream You Tube kanalu:

https://www.youtube.com/watch?v=RRHYAGLocJQ

Otkrili smo vam samo djelić fantastičnih prizora, čeka nas zajednički put na otkrivanju riznice dragulja Crne Gore.

Posebnu zahvalnost dugujemo:

Aniti Marković, Željki Milošević, Ani Unkašević, Dejani Radosavović, Neveni Tabaš, Sandri Perović, Davidu Husiću, Nikoli Nešoviću, Veljku Ivanoviću, Vladimiru Ceroviću, Igoru Beniću, Vuku Koljenšiću, Božu Radinoviću, Milutinu Vujoševiću, Draženu Kaleziću, Saši Peroviću, Milošu Nikčeviću, Radoju Darmanoviću i Davoru Bajkoviću.

WOW MONTENEGRO

Email: info@wowmontenegro.me You Tube: Wow Montenegro Instagram: wow.montenegro Tel: 069 556 056; 068 666 623