Takmičari Plesnog kluba "Matrix" iz Praga došli sa 13 zlatnih medalja

“Rezultati u ukupnom plasmanu stavili su nas na vrh Fest info dance 2017. takmičenja u Pragu”, kazala je direktorica Matrixa
69 pregleda 0 komentar(a)
Matrix, Foto: Matrix
Matrix, Foto: Matrix
Ažurirano: 13.11.2017. 18:09h

Takmičari Plesnog kluba “Matrix” vratili su se sa takmičenja iz Praga sa 13 zlatnih medalja, ali i nekoliko osvojenih drugih i trećih mjesta.

“Posle sjajnog rezultata koje su naši takmičari postigli prije 15 dana u Rimu, gdje su na svjetskom prvenstvu osvojili dvije zlatne medalje, u Češkoj smo, u žestokoj konkurenciji, osvojili 13 prvih mjesta, nekoliko drugih, trećih i petih. To nas je u ukupnom plasmanu stavilo na sam vrh Fest info dance 2017. takmičenja u Pragu”, kazala je direktorica PK “Matrix” Mia Rakočević.

Na takmičenju u Pragu prva mjesta osvojile su grupa “Bit” u kategoriji street djeca, formacija “Explosion” u kategoriji etno juniori, Mia Gardašević u kategoriji belly dance solo mini, Sara Stijepović po jednu u kategorijama belly dancce solo djeca i hip hop solo djeca, a Marija Rakočević u kategoriji belly dance solo juniori. Matrixova plesačica Tamara Pejović bila je najbolja u tri kategorije.

Iz Praga se vratila sa zlatnim medaljama za kategorije belly dance solo odrasli, latin solo i etno solo odrasli. Prva mjesta osvojili su i Zorana Vujičić i Maša Žugić u kategoriji hip hop par, Ivona Fuštić u kategoriji hip hop solo odrasli, Nina Babić - street odrasli, a sa klupskom drugaricom Sandrom Pejaković zlato je osvojila i u kategoriji hip hop par odrasli.

“Bilo je ovo još jedno lijepo iskustvo i uspješno reprezentovanje kulture i sporta Crne Gore. Iskoristili smo priliku da razgledamo i obiđemo Prag, ali i da takmičare odvedemo do Njemačke i obiđemo Drezden. Takođe, družili smo se sa ostalim takmičarima, stekli nova poznanstva i prijateljstva. Očekuju nas još dva turnira do kraja godine, već dogovorena snimanja i nastupi u Crnoj Gori”, kazala je Rakočevićeva.

Bonus video: