Vujanović: Vidljiv razvoj Prijestonice

Predsjednik Crne Gore je kazao da je ubijeđen da će naredne godine svi građani Prijestonice svjedočiti nove velike uspjehe i vrijednosti razvoja Prijestonice
9 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Slavica Kosić
Filip Vujanović, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 13.11.2017. 15:29h

Prijestonica je za deceniju postigla izvanredan uspjeh i njen razvoj je veoma vidljiv, ocijenio je crnogorski predsjednik Filip Vujanović.

On je prisustvovao svečanoj sjednici cetinjske Skupštine, povodom Dana Prijestonice.

"Ubijeđen sam da je lokalna administracija Prijestonice radila uspješan posao svih ovih godina. Radila za dobro svih građana Cetinja i Crne Gore", kazao je Vujanović.

Kako je kazao, "moramo svi da budemo ponosni na ove uspjehe Prijestonice".

"Ja u tom smislu čestitam gradonačelniku i njegovoj administraciji, iskazujući visoko poštovanje za ono što su oni radili i uradili. Želim naravno da projekti koje je on predstavio danas sa pozicije gradonačelnika realizuje", kazao je Vujanović.

On je kazao da je ubijeđen da će naredne godine svi građani Prijestonice svjedočiti nove velike uspjehe i vrijednosti razvoja Prijestonice.

"A siguran sam i stvaranje novih uslova za nova radna mjesta", poručio je Vujanović.

On je naglasio da je za narednu godinu napravljen veoma dobar odabir projekata i da će Prijestonica, iz Budžeta i ostalih davanja, dobiti više od deset miliona eura.

Bonus video: