Damjanović: Briljantna akcija, biće još ovakvih rezultata

"Uz političku podršku nove Vlade i punu operativnu podršku naših međunarodnih prijateljia, treći segment za ovakve uspjehe jeste upravo iskrena i kontinuirana saradnja ove dvije Uprave. To konačno imamo na djelu i to će dati još mnogo ovakvih rezultata", kazao je Damjanović

29433 pregleda 864 reakcija 24 komentar(a)
Damjanović, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Damjanović, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Direktor Uprave prihoda i carina Aleksandar Damjanović čestitao je Upravi policije i svojim kolegama na "briljantno odrađenoj akciji", u kojoj je sinoć zaplijenjeno više od tone kokaina.

"Mogu samo da čestitam Upravi policije, njihovom rukovodećem timu iz Sektora kriminalistike i mojim kolegama iz Carinarnice Bar i Odsjeka za suzbijanje krijumčarenja u Sektoru carinske bezbjednosti na briljantno odrađenoj akciji koja postavlja nove standarde u radu i saradnji kadrovski, i nadam se suštinski reformisanih Uprave policije i Uprave prihoda i carina", kazao je Damjanović "Vijestima".

On je dodao da se, kao i što je govorio kada je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja donijelo odluku o spajanju bivše poreske i uprave carina, sada vidi da je to bio pravi potez.

"Uz političku podršku nove Vlade i punu operativnu podršku naših međunarodnih prijatelja, treći segment za ovakve uspjehe jeste upravo iskrena i kontinuirana saradnja ove dvije Uprave. To konačno imamo na djelu i to će dati još mnogo ovakvih rezultata", kazao je Damjanović.

Najavio je da će u narednim danima javnost detaljno biti informisana o dosadašnjim rezultatima ove i prethodnih akcija od kojih su neke zaplijena cigareta u Botunu, zaplijena 300 kilograma skanka, suzbijanje šverca cigareta u Luci Bar.

Bonus video: