Pokloni za đake prvake iz nikšićke Župe

Učenike, njih 28, obišli su Radulović i šef mjesne kancelarije Milan Dragnić, uručili im školski pribor i slatkiše i poželjeli im srećan početak školovanja

2643 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock.com
Ilustracija, Foto: Shutterstock.com

Učenici prvog razreda Osnovne škole „Dušan Bojović“ iz Župe nikšićke i ove godine dobili su prigodne poklone od Savjeta Mjesne zajednice (MZ). Na taj način, MZ već petu godinu zaredom prvacima čestita početak školovanja.

„Raduje činjenica da je ove godine pet prvaka više nego prethodne godine što šalje poruku svim državnim institucijama da naše mjesto uspješno odolijeva migracijama iz ruralnog područja i da samo nastavkom ulaganja u infrastrukturu možemo očekivati njegov dalji napredak“, poručio je predsjednik MZ Župa, Dragoljub Radulović.

Učenike, njih 28, obišli su Radulović i šef mjesne kancelarije Milan Dragnić, uručili im školski pribor i slatkiše i poželjeli im srećan početak školovanja.

„Ova djeca koja po prvi put kreću u đačke klupe moraju osjetiti pažnju i brigu lokalne zajednice i svih institucija, jer ulaganje u ovu mladost daje garanciju da će jačati i samo društvo. Što više djece u školama, to jači temelj našeg mjesta, to snažnija naša država“, kazao je Radulović.

Roditelji su, kako stoji u saopštenju za javnost, izrazili zahvalnost na pažnji koju Mjesna zajednica pruža djeci i iznijeli uvjeravanja da će nastojati da podrže sve dobre aktivnosti Savjeta MZ Župa nikšićka.

Bonus video: