čestitao praznik Roš Hašana

Krivokapić: Tradicionalni dobri odnosi Vlade i Jevrejske zajednice temelj za produbljivanje saradnje

“Za Jevrejsku zajednicu slijede dani pokajanja i vrijeme da se osvrne na dobre i loše postupke iz prethodne godine, da se traži oproštaj i da se prave planovi za budućnost”, kazao je Krivokapić

11464 pregleda 8 komentar(a)
Krivokapić, Foto: TV Vijesti
Krivokapić, Foto: TV Vijesti

Tradicionalno dobri odnosi Vlade i Jevrejske zajednice u Crnoj Gori, odražavaju se kroz međusobno poštovanje, toleranciju i razumijevanje, i predstavljaju dobar temelj za produbljivanje saradnje, ocijenio je premijer Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, čestitao praznik Roš Hašana predsjednici Jevrejske zajednice Nini Ofner Bokan i pripadnicima te zajednice.

“Za Jevrejsku zajednicu slijede dani pokajanja i vrijeme da se osvrne na dobre i loše postupke iz prethodne godine, da se traži oproštaj i da se prave planovi za budućnost”, kazao je Krivokapić.

Svaka Nova godina, dodao je Krivokapić, daje nam podsticaj da postanemo bolji i pravedniji ljudi, ali i da gradimo svijet u kojem želimo da živimo.

“U tom duhu, želim da predstojeća 5782. godina u vaše domove donese sreću, mir, napredak i dobro zdravlje. Šana tova“, zaključio je Krivokapić.

Preporučujemo za Vas